AdYourTarget narrowcasting
is breed inzetbaar

Immo

Het makelaars- of immo concept is één van onze specialiteiten. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag van makelaarskantoren om de sterk verouderde A4 fiches voor de ramen te vervangen door een volledig geautomatiseerd digital signage concept. We zorgen voor automatische synchronisatie met je database. Zo staat je volledige portfolio steeds online en blijft je aanbod up-to-date.

Uitzend- en reisbureau

Net zoals in de immo sector hoef je geen tijd meer te steken in het up-to-date houden van de vacatures of reizen die voor het raam hangen. De getoonde info is altijd correct en up-to-date. Wij koppelen het platform aan je database and you’re up and running.

Winkels en horeca

Snel en flexibel je laatste aanbieding of nieuwe collectie aan jouw klanten tonen met een afbeelding, bedrijfsfilm of een YouTube video, het gaat allemaal eenvoudig via ons platform. Je bepaalt zelf op welke dagen en tijdstippen deze boodschap getoond moet worden.

Zorgsector

In elke wachtkamer kan je op eenvoudige manier je patiënten op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg. Ook andere relevante informatie, bijvoorbeeld over het griepvaccin, wordt duidelijk in beeld gebracht.
don't click this link