Ad Your Target

Broad-minded narrowcasting

Jouw boodschap op een digitaal scherm

Info op een scherm

AdYourTarget® is een krachtig concept voor narrowcasting. Bij narrowcasting gebruikt men een scherm om je dienst of aanbod in de kijker te zetten. Het is hipper dan ooit, en een absolute aandachtstrekker. Het kan in je winkel, voor de etalage, aan de receptie, op een event, waar je maar wil. AdYourTarget® is voor elke onderneming het perfecte medium om externe én interne communicatie te pimpen.

Waarom narrowcasting

Of je nu één scherm hangt, of meerdere: jouw boodschap wordt gezien. Stijlvol, dynamisch en interactief. Bewegende beelden zeggen namelijk meer dan wat afbeeldingen op een flyer. De inhoud bepaal je zelf en is dus altijd op maat. Programmatie, installatie en support regelen wij voor jou. Zeker doen, zo’n digitaal infoscherm. En wel om de volgende redenen.

Volledig online

AdYourTarget® werkt volledig via het internet, zodat je geen software hoeft te installeren. Je beheert de inhoud op afstand via computer, tablet of smartphone, altijd en overal.

Altijd up-to-date

AdYourTarget® is voortdurend in ontwikkeling. Wij breiden het systeem continu uit met nieuwe widgets, templates en functionaliteiten om zo up-to-date te blijven.

Maatwerk

Wil je content op maat? Geen probleem: we brengen tijdens een intakegesprek in kaart wat je verwacht en onze ontwerpers werken je ideeën feilloos uit.

Totaaloplossing

Bij AdYourTarget® kan je ook terecht voor de nodig hardware. Je narrowcasting project wordt niet alleen qua software maar ook qua hardware perfect op elkaar afgestemd.

We have solutions for everyone
and for every budget

don't click this link